Vissza

A hét sztárjai

A hét sztárjai

Érvényesség: 2019.04.22 - 2019.04.28
 

1. Gal Magne-C

A magnézium-aszkorbát a magnéziumnak a C-vitaminnal (L-aszkorbinsav) alkotott sója. Ez nagyon ritkán okoz csak laza székletet, felszívódása kiváló, és mindemellett C-vitamin-forrás is. A hagyományos C-vitaminnál kevésbé savas/savanyú, így gyermekek, és kapszulákat nehezen lenyelő felnőttek számára is ideális, hiszen folyadékban oldva fogyasztva sem kell a fogzománcunk miatt aggódni. Megfelelő C-vitamin-forrás azoknak is, akik a nagy dózisú hagyományos C-vitamintól refluxot vagy gyomorégést tapasztalnak. Mindezek miatt a magnézium–aszkorbát ideális magnézium– és C-vitamin forrás mindenkinek.

Régi ár: 3890 Ft
Új ár:  3490 Ft

Vásárold meg IDE kattintva!

 

 

2. Szafi Reform spagetti tészta

Elkészitési javaslat:

Tegyük a tésztát kb. tízszeres mennyiségű forrásban lévő sós vízbe, és főzzük 8-10 percig fedő nélkül. Főzés közben párszor keverjük át, illetve szedjük le egy szűrőlapát segítségével a keletkező habot. Főzés után szűrjük le, és hideg vízzel jó alaposan öblítsük át!
Javaslat: Több vízben főzzük, mint a hagyományos tésztát. Egyszerre 1 csomagnál (200 g) több tésztát ne főzzünk ki, mert a főzés közben keletkező hab könnyen kifuthat. A megadott tápértékadatok nem tartalmazzák a termékhez ízesítésként hozzáadott sót.

Régi ár: 890 Ft
Új ár: 790 Ft

Vásárold meg IDE kattintva!

 

3. Nick's vaníliás fehérje szelet

Magas fehérjetartalmú, gluténmentes és hozzáadott cukortól mentes fehérje szelet ostyába zárva. Ajánljuk sportolóknak vagy azoknak akik szeretik a büntetlen nassolivalókat. :)

Régi ár: 485 Ft
Új ár: 385 Ft

Vásárold meg IDE kattintva!

2019. Április 23.