Vissza

GAL vitaminok

GAL vitaminok

Áruházunkban a GAL vitaminok vezető termékek a táplálékkiegészítők között. Ezek a termékek széles választékukkal lefedik minden egészségesen étkezni kívánó, diétázó igényét. Webshopunk igyekszik olyan módon kialakítani választékát, hogy a vásárlóinknak a legjobb áron tudjuk nyújtani ezeket a kiváló termékeket, így az összes GAL terméket gyártói áron adjuk.  A cég vezető fejlesztője Szabó Gál  Bence szigorú táplálkozási elveket vall, a kompromisszum nélküli alapanyagválasztást követi. A természetben megtalálható formákkal és arányokkal dolgoznak a cégnél. Anyagaik kiváló élettani hatásait az idő és a legfrissebb tudományos kutatások együtt igazolják. 

GAL vitaminok javallatai:

  • Bőr: Multivitamin,Halkollagén peptid, Glicin, Magne-c,c-komplex, E-vitamin, Omega 3-eco
  • Csontok:C-komplex, D3-vitamin,Halkollagén,K2+D3,K-komplex,Magne-C,Marhakollagén,Omega3-eco
  • Emésztés: Bimuno Flóra,Biocurcumin,Glicin,Borsmentaolaj,Multivitamin,Marhakollagén, Omega3-eco,Taurin,Multivitamin
  • Fogyás:Marhakollagén,Omega-3 eco,Multivitamin
  • Gyulladás: Biocurcumin, D3-vitamin, K2+D3 vitamin, Omega 3-eco, Multivitamin, E-vitamin
  • Látás: C-komplex,E-vitamin
  • Méregtelenítés: Biocurcumin, Glicin, Multivitamin, Omega 3-eco, Taurin
  • Stressz: Bimuno flóra, Glicin, Taurin, Multivitamin

GAL VITAMINOK ABC sorrendben:(TELJES GAL VITAMINOKAT MEGTALÁLOD ITT!)

GAL BIOCURCUMIN+ FORTE: A kurkuma illóolaját és teljes spektrumú gyömbér-kivonatot is tartalmaz. A kurkumin kiváló fájdalom és gyulladáscsökkentő hatással bír. Kifejezetten ajánljuk izomfájdalmak esetén.  (Gal Biocurcumin+Forte ITT!)

GAL BORSMENTAOLAJ: A borsmenta olaja támogatja a normál bélműködést, emésztést, és szerepet játszhat a vékonybélben élő baktériumok számának kordában tartásában is. Különesen javasuljuk azoknak a betegeknek, akiknek bélpanaszaik vannak. Lokális fájdalomcsillapító hatása miatt igen kedvelt termék. (Gal borsmentaolaj ITT!)

GAL C-KOMPLEX: Nagy dózisú C-vitamin és annak felszívódását és újrahasznosulását segítő növényi kivonatokat tartalmaz bioflavonoidokkal együtt. A benne lévő vörös szőlőhéj- és mag-kivonatok szintén segítik a szervezet védekezőképességét, erős antioxidánsok, és a szívre, erekre, látásra kifejtett hatásuk miatt is előnyösek. A C vitamin az egyik legfontosabb immunerősítő vitaminunk. Nehéz csak zöldségből is gyümölcsből pótolni a szerevetünk megnövekedett vitamin igényét.  (Gal C-komplex ITT!)

GAL D3-VITAMIN: Egyre több kutatás és szakember hívja fel a figyelmet a D3-vitamin korábban kevéssé ismert előnyeire és jelentőségére. Többek közt kiderült, milyen fontos szerepet tölt be az immunrendszer működésében is. Magyarországon minden 2. ember D vitamin hiányban szenved, ezért mindenkinek ajánljuk a terméket, kifejezetten a téli hónapokban, nem csak immunitásunkat erősíti, hanem antidepresszánsként is tökéletesen működik. A D vitamin egy zsírban oldódó vitamin, ezért a GAL kifejezetten nagy figyelmet fordít a termékek legjobb felszívódására. Ezért nem tabletta, hanem csepp formátumban szerepel a piacon. Nyelv alá cseppentve a lehető legjobb felszivódást érjük el. (Gal D3-vitamin ITT!)

GAL E-VITAMIN: Az E-vitamincsalád mind a 4 tagját tartalmazó, szójamentes, növényi kivonatot oldottunk alacsony Ω6-tartalmú napraforgóolajban. Így természetes E-vitamin-komplexhez juthat kapszulák nélkül. Termékünk az E-vitamint a 4 féle tokoferol komplex keverékeként tartalmazza, úgy, ahogy azok a természetben is előfordulnak, együtt. Ezt a terméket webáruházunkban ezen a linken keresztül érheted el: https://www.dietacentrum.hu/gal-e-vitamin-100-ne-x-90-adag_p294

GAL GLICIN: A glicin egy természetes aminosav, mely nagy mennyiségben található meg kollagénben. A rosszul alvók kedvenc terméke. A mély alvás fázisát segíti elő, akár már egy hét után érezhető a különbség. Mellékíz mentes édes íze miatt ételek/italok édesítésére is alkalmas. Hőálló, így süteményekbe és forró italokba is alkalmazható. Édessége kb a normál kristálycukoréval megegyező. (Gal Glicin ITT!)

GAL HALKOLLAGÉN PEPTIDEK: Ez a kollagén Neu5Gc-mentes, ezért azon szigorú autoimmun diétát követők számára is javasololt, akik a Neu5Gc tartalmuk miatt kerülik az emlős állatoktól származó élelmiszereket (a kollagének többnyire sertés vagy marhabőrből készülnek). A sertés és marhakollagénekhez képest több glicint tartalmaz. Személy szerint a kedvenc kollagénünk, mert ebből a termékből kell a legkevesebb és ennek van a legkevésbbé utóíze. (Gal Halkollagén peptidek ITT!)

GAL K2-D3 VITAMIN: D3-, K1- és K2-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő cseppek Bioaktív MK7-tel. Fenntartható gazdaságból származó, „orangután-barát” pálma- és kókuszolajból nyert MCT-olajban oldva tartalmazza hatóanyagait természetes formájukban, azaz D3-vitamint, K1-vitamint és a K2-vitamin bioaktív MK-7-es szója allergént sem tartalmazó változatát. (Gal K2-D3 vitamin ITT!)

GAL K-KOMPLEX VITAMIN: K1- és K2-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő cseppek Bioaktív MK7-tel. RSPO-minősítésű (fenntartható gazdaságból származó, „orangután-barát”) pálma- és kókuszolajból nyert MCT-olajban oldva tartalmazza hatóanyagait természetes formájukban, azaz K1-vitamint és a K2-vitamin bioaktív MK-7-es szója allergént sem tartalmazó változatát. (Gal-K-komplex vitamint ITT!)

GAL Kolin-só cseppek: A megfelelő mennyiségű kolin fogyasztása azért fontos, hogy agyunk, idegrendszerünk, májunk, veséink kielégítően működjenek, sőt minden sejtünk olajozott működéséhez fontos. Az alacsony kolin-bevitel egyenes következménye többek közt a metabolikus szindróma, rossz memória, velőcsőzáródási rendellenesség, rosszul működő idegrendszer (fokozott érzékenység stresszre), inzulin-rezisztencia és zsírmáj, májcirrózis. Kismamáknak különösen fontos a szedése, hiszen a magzat fejlődésében kiemelkedően fontos szerepet játszik.

GAL KREATIN: A kreatin pótlás a vegetariánusokon túl az időseknek, sportolóknak és gyakori alváshiánnyal küzdők számára különösen ajánlott. Pozitív hatása nem csak a sportteljesítményre és izomzatra van, de javítja a kognítív képességet, a glükóztoleranciát, ellensúlyozza az öregedés több aspektusát is az izomvesztésen túl, sőt újabban úgy néz ki, még fiatalít is! Különleges táplálkozási célú élelmiszer különösen sportolók és nehéz fizikai munkát végzők részére. Segédanyagok nélkül. (GAL Kreatin ITT!) Webshopunkban az utántöltő is elérhető.

GAL MARHAKOLLAGÉN PEPTIDEK:A kollagén egy óriásfehérje, ami nagy mennyiségben található meg bőrünkben, csontunkban és porcainkban. Az állati bőr, csont és porc elfogyasztásával (pl csontleves, kocsonya, stb) hozzá is juthatunk sok kollagénhez, azonban ez nagyon nehezen emészthető. (Gal Marhakollagén peptidek ITT!)

GAL MULTIVITAMIN: Ez  a termék minden vitamint, ásványianyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben és arányban tartalmaz, azzal megegyezően, ahogyan ezekhez állandó tápanyagdús, változatos táplálkozással juthatnánk. A hatóanyagok mindegyike természetben megtalálható forma, jelentős részük organikus termesztésből származó (bio) gyógy- és fűszernövényekből van kivonva, így azon ko-faktorokból is tartalmaz, amelyek e növényekben aligha véletlenül vannak jelen a bennük lévő vitaminok/ásványok mellett. (Gal Multivitamin ITT!) A Gal Multivitamin + is elérhető már a Diétacentrumban.

GAL OMEGA3 ECO: Termékükben a Golden Omega halolaj-koncentrátum természetes változatát alkalmazzuk, mert nulla ökológiai lábnyommal állítják elő vadon élő apróhalakból, a halászatnál figyelnek a biodiverzitás megőrzésére, és a modern előállítási technológia során nem keletkezik semmi felesleges hulladék vagy szennyezőanyag → IFFO RS és Friends of the Sea tanúsítvány. Az O3 szintén egy olyan vitamin, amire mindnekinek szüksége van. A szív és érrendszer fő támogatója, segíti a tanulást, csökkenti a deprssziót. Szedését követően érezhetően kevésbbé vagyunk fáradékonyak, reggel könnyebben ébredünk, igazi csodaszer. (Gal Omega3 ECO ITT!)

GAL TAURIN: A taurin leggazdagabb természetes forrásai a kagylók, rákfélék és egyéb tengeri herkentyűk, valamint a szív. Különleges táplálkozási célú élelmiszer különösen sportolók és nehéz fizikai munkát végzők részére, rendkívül jó teljesítményfokozó hatása miatt. Segédanyagok nélkül. (Gal Taurin ITT!) Nálunk a GAL Taurin utántöltő is elérhető.

 

És utoljára, de nem utolsó sorban a cég egyik zászlóshajósa a GAL Babaváró, a terméket oldalunkon megismerheted és meg is rendelheted: https://www.dietacentrum.hu/gal-babavaro_p832

 

 

2020. Április 28.