Vissza

Szegedi üzletünk

Szegedi üzletünk

Üzletünk Szegeden a város szívében, a Széchenyi tér 6 alatt várja vásárlóit személyesen már 2017 júliusa óta. Itt lehetséges a webáruházban megvásárolt termékek ingyenes átvétele. 

Üzletünk nyitvatartása:

hétfő 9:00–18:00 kedd 9:00–18:00 szerda 9:00–18:00 csütörtök 9:00–18:00 péntek 9:00–18:00 szombat 9:00–13:00 vasárnap Zárva

A diéta fogalmát a wikipedia  így foglalja össze "a közhasználatban egyrészt az emésztőszervi megbetegedések során tartandó zsírszegény étrenddel, másrészt a fogyókúrás célzattal követett kalóriaszegény étrenddel kapcsolódott össze. A diéta célja a szervezet megváltozott állapotához igazodó táplálkozás."

Mi ennél tovább megyünk a Diétacentrum több, mint egy biobolt. Szegeden egyedülálló módon a választékot dietetikus állította össze, így megtalálható minden, ami gluténmentes, tejmentes, tojásmentes vagy cukormentes étkezéshez szükséges. Szakképzett eladóink segítenek a diétának megfelelő alapanyagok, vagy akár diétás receptek megkeresésében, és elkészítésében. Dietetikusaink segítségét kérheti cukorbetegség, inzulinrezisztencia, magas vérnyomás, hormonális problémák és egyéb, diétát igénylő betegségek esetén, segítünk elérni az álomalakot, ha súlycsökkentésre van szükség, illetve a sportolók táplálkozásának kialakításában is segítünk a maximális teljesítmény érdekében. Üzletünk már szerepelt a Viasaton.

 

2020. Április 3.